Foto

Over Italian Wine & Bubbles

Het gezicht achter Italian Wine & Bubbles is Sebastiaan Rios, ondernemer en liefhebber van de Italiaanse keuken en in het bijzonder de Italiaanse Wijnen. "In mei 2014 ontmoete ik tijdens een oldtimerrace een bijzondere wijnproducent. Na een uitgebreide wijnproeverij en rondleiding over zijn wijn velden, overtuigde hij mij van de geweldige kwaliteit van zijn producten. Ik was direct gecharmeerd van Italië, de cultuur en uiteraard het mediterrane klimaat.Toeval bestaat niet; ze zochten een exportcontact voor de Nederlandse markt.
Al Jaren was het mijn droom om diverse wijnboeren in Noord-Italië te benaderen zodat ik mijn eigen onderneming kon starten", verteld Sebastiaan.

Leef je droom en droom groot

" Deze droom is werkelijkheid geworden en we zijn nu een exclusieve importeur van de producten van deze wijnboerderij. Daarnaast importeren we ook de beste rode, rose, witte en dessert wijnen van andere wijnboerderijen zoals Brunello uit de provincie Lombardie, Begali Lorenzo uit de Valpolicella en Azienda Agricola Frezza uit Verona".

Samen met zijn partner, Lizette de Vries, leidt Sebastiaan Italian Wine & Bubbles met veel passie. Zij zien het als hun missie om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van deze mooie producten. Ook de continuïteit is gewaarborgd voor de levering van grote hoeveelheden aan wijn. Transport & Logistiek onderneming Kuipers & Nagel Group rijdt frequent van en naar Italië en gegarandeert een snelle en koele levering. Zo wordt uw wijn vol kwaliteit afgeleverd op uw locatie.